World of warships tippek kezdőknek és haladóknak

Sokan hagyják abba idő előtt ezt a sokat szidott mégis rendkívül szórakoztató játékot, csupán azért, mert nem tudják mi, miért történik. Itt és most nem kívánunk minden részletre kiterjedő leírást adni, csak pár tippet, amitől jobb leszel, jobban fogod érezni magad csaták közben.

WOWS Tippek kezdőknek

  • Ne rohanj előre ész nélkül. Ha te látsz valakit, téged is látnak, és akit látnak, azt lőni szokták. Érdemes kicsit lemaradni az élenjáróktól.
  • Ne bujkálj a háttérben. Ha túlzottan kimaradsz a csatából, lehet, hogy túléled, de sem eredményeid nem lesznek, sem játék élményed.
  • Ne állj be a “lemming trainbe”. Lemming trainnek nevezik azt, amikor keresztbevonulnak egymás után a játékosok az ellenfél ágyúinak hatótávolságában, esetleg kereszt tüzében.
  • Ne mutasd az oldaladat. Minden rutinos játékos keresi az oldalukat mutató hajókat, hiszen azok könnyű célpontok, ráadásul oldalról nagyobb sebzéseket kaphatnak. Igen, csábító, hogy az összes ágyúdat használhatod, de nem éri meg. Főleg cirkálókkal.
  • Ne kerülj kereszt tűzbe. Ha több oldalról is lőnek, óhatatlanul az oldaladat fogod mutatni valakinek. Ezért nem szokás középen támadni..
  • A játék elsődleges célja a pontszerzés, azaz a “cap”-ek elfoglalása. Ez elsősorban a rombolók feladata, ha te nem rombolóval vagy, támogasd őket, de csak akkor ússz be a cap-re, ha nincsen komoly ellenállás.

 

 

A szerző korábbi cikkei

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ajánlott olvasnivaló

Legfrissebb cikkek

World of warships tippek kezdőknek és haladóknak

Sokan hagyják abba idő előtt ezt a sokat szidott mégis rendkívül szórakoztató játékot, csupán azért, mert nem tudják mi, miért történik. Itt és most...

Legjobb elektromos autók 2020 Magyarország

Az elektromos autók egyre népszerűbbek, köszönhetően a csendes, környezetbarát működésnek és természetesen az üzemeltetési költségek miatt is. Ugyanis otthoni töltéssel igen csinos összegeket spórolhatunk...

A legjobb stratégiai játék 2020-ban

Szavazni lehet bármire, amivel 2020-ban játszottál és stratégiai játék. A szubjektív listánkban az örök kedvencek mellett az újdonságok is helyet kaptak. Ha valamit nem...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!